fbpx

[row_fluid]

[span4]

מתכון ללביבות

כמות ל-20 לביבות

מרכיבים

  • 4 תפו”א
  • 1 בצל
  • 1/3 חבילת פטרוזיליה
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות קמח (אפשרי גם קמח מצה)
  • מלח ופלפל (חובבי אבקת מרק יכולים להוסיף כפית)

הנחיות

  • מגרדים את תפו”א, בצל וחותחים דק את הפטרוזיליה.
  • מאחדים בקערה ומוסיפים מלח ופלפל. ואבקת מרק מי שרוצה.
  • טועמים (מכיוון שיכנסו מרכיבים נוספים כדאי שהטעם יהיה מורגש).
  • מוסיפים את הביצים והקמח.
  • מחממים שמן עמוק.
  • מכינים לביבות בעובי של ס”מ ומכניסים לשמן.

טיפ: הולך מצויין עם יוגורט/שמנת חמוצה עם בצל ירוק טרי.

חג שמח!

[/span4]

[span8]

[/span8]

[/row_fluid]

נגישות