[row_fluid]
[span4]
מתכון ללביבות
כמות ל-20 לביבות
מרכיבים
- 4 תפו"א
- 1 בצל
- 1/3 חבילת פטרוזיליה
- 4 ביצים
- 2 כוסות קמח (אפשרי גם קמח מצה)
- מלח ופלפל (חובבי אבקת מרק יכולים להוסיף כפית)
הנחיות
- מגרדים את תפו"א, בצל וחותחים דק את הפטרוזיליה.
- מאחדים בקערה ומוסיפים מלח ופלפל. ואבקת מרק מי שרוצה.
- טועמים (מכיוון שיכנסו מרכיבים נוספים כדאי שהטעם יהיה מורגש).
- מוסיפים את הביצים והקמח.
- מחממים שמן עמוק.
- מכינים לביבות בעובי של ס"מ ומכניסים לשמן.
טיפ: הולך מצויין עם יוגורט/שמנת חמוצה עם בצל ירוק טרי.
חג שמח!
[/span4]
[span8]
[/span8]
[/row_fluid]